In Focus:

Gáisz

Isekai fantasy regény egy másik világba csöppent újságíró tollából

Kitört a háború.

A háborúistenek ilyenkor dörzsölik a markuk, mások viszont az életükért küzdenek.
Egy háborúellenes politikai újságíró, Kászon nem szívesen foglalkozik a kérdéssel, ám amikor egy furcsa menekülttel akad össze az utcán, akkor azért elkezd érdeklődni arról, hogy honnan jött és mit csinál a magyar fővárosban.

Hamar kiderül, hogy a zavartan viselkedő lány egy másik világ szülötte, aki segítséget kérni jött a földi istenekhez, hogy a saját világának konfliktusát kezelni tudja.

Ha már így összefonódott Kászon sorsa a lányéval, megbízást kap az istenektől, hogy ő legyen a másik világ háborús tudósítója, Gáisz első újságírója.

660 oldalas Isekai Fantasy regény – 16+ korosztálynak

Vigyázat! – Erőszak, kínzás, szex 
ISBN: 978-615-01-6306-2 

 

A könyvről

A könyv a nyomdai leadás pillanatáig saját kézben tartott mű. Az írását az orosz-ukrán háború kirobbanása után kezdtem el, mivel eléggé megviselt a konfliktus ténye. Az utána következő több, mint fél évben pedig azon voltam, hogy egy kerek egész történet születhessen belőle.

A készülte során rengeteg kihívással kellett szembenéznem, ám szerencsére maga az írás egy számítógép segítségével könnyen megoldható volt. Ha elakadtam az alkotói folyamatokban, legjobb barátom mindig segített utat mutatni, így bizonyos ötletek neki köszönhetőek.

Az írás elején kigondoltam, hogy nem csak szövegesen, de képi világgal is megtámogatom a könyvet. Szerettem volna egy kis kevert látványt csempészni bele, a vázolt rajzok és a fotó szerű képek segítségével.

A könyvben minden az én művem, a tördelést is én végeztem, a nyomdát is én intéztem. Ennek többek között anyagi okai is vannak, a kéziratot se lektor, se szerkesztő nem látta. Így még maradtak benne elgépelések, hibák, de ezek szinte mindegyike javításra került a digitális verziókra, illetve, ha később lesz, az utánnyomott változatokban se lesz már ezeknek nyoma.

Köszönöm, hogy érdeklődsz a történetem iránt és ne felejtsd el megnézni a többi munkám is, akár az azonos világban játszódó In Focus játékokat.

 

Podcast beszélgetések a könyvről

Az olvasók írták

Starlis - Író, hangoskönyv készítő, könyves podcast műsorvezető:

„Először is ismét gratulálok a könyvedhez. Tisztelem azokat az embereket, akik úgy gondolják, hogy ér valamit az, amit csinálnak és még, ha remegve is, meg fülüket farkukat behúzva tárják a világ elé művüket, akkor is érzik, hogy valami olyat csináltak, amivel valakinek örömet okozhatnak. Bízom benne, hogy sok emberhez el fog jutni majd ez a könyv, legyen bármennyire is új a formátuma az olvasóknak, akkor is elégedetten fogják a végén a polcra felrakni. Kreatívan mutat be olyan eseményt, ami gyakorlatilag az orrunk előtt zajlik le és mit sem foglalkozunk vele. És szidhatunk bármilyen oldalt, a végeredményt akkor is ugyan az lesz, mégpedig az emberi veszteség.
A karakterek eléggé átgondoltak és változatosak. A történet folyására nem lehet panasz, mert olyan, mintha a padláson talált újságokból lenne összerakva egy könyv. Összességében viszont nem veszít a minőségéből, mert minden meg van magyarázva benne.
A végén csak kapkodtam a felem, de kellően jó lezárást kapott.

Ryuuka - Kék kóma és Démon Draksan írója

Egy érdekes helyet ismerhettem meg, Gáiszt!

Bár távoli vidék, mégis oly közeli. A párhuzam amelyre épül, egy igen egyedi feldolgozása az orosz-ukrán háborúnak. Néha a dolgokat távolabbról kell nézni, hogy összeálljon a kép. Biztosíthatok mindenkit, hogy izgalmakban itt nem lesz hiány; Kász és csapata lépten-nyomon új megoldandó feladatokba, vagy érzelmileg igencsak dúskáló kalandokba keveredik!

A mérleg két oldalán jól egyensúlyban van az anime/történet és a háborúról szóló magyarázós rész. Sok esetben el is felejtem, hogy csak olvasom, és nem körülöttem játszódik a történet.

Olyan mintha nem egy film lenne, hanem egy sorozat.

Nem tudom milyen kategóriába soroljam, mármint elég összetett a ‘zsáner’, de mindenképp olyan könyv, amit ha az ember elkezd olvasni nehéz lesz letennie.

Remélem eljut mind azokhoz a könyv akiknek szól, és talán eljön majd egyszer az az idő, amikor a háborút már csak a régi történelem könyvek hasábjairól ismerjük.

SirSammyBoy

Aki nem ismerné még a műfajt, annak tökéletes bevezető lehet. Megvan benne minden ami egy jó isekai-hoz kell. Folyamatosan fenntartja az olvasó figyelmét az izgalmas világ, érdekes alap történet és a megannyi misztikus elvarratlan szál ami folytatásért kiált.

Az In Focus univerzum az emberek és az istenek különös kapcsolatára épül. Az első ebben a világban játszódó cím az In Focus: Synerva Visual Novel, ami interaktív történetként ismerteti meg az olvasóval a ókori görög, római és keleti istenekre épült kevert valóságot.

Egyéb Projektjeim

In Focus: Gáisz

Fantasy regény

In Focus Historia: Médium

Készülő Visual Novel játék

In Focus: Synerva

Visual Novel játék

Anubis;ERROR

Animációs film

A regény elérhetősége

A fizikai könyv megvásárlása

Magánkiadásban lévő könyvről van szó, így a boltok polcain jelenleg nem fellelhető. Ha mégis érdeklődsz iránta, akkor jó hír, hogy velem közvetlenül felvéve a kapcsolatot, tőlem megvásárolhatod, így 100%-ban engem támogatsz 🙂

A könyv ára 5500 ft, ami ennyi is marad, ha tudunk személyesen találkozni. Ha ez nem megoldható, akkor körülbelül 2000 ft postaköltséggel érdemes számolni.

Minden fizikai könyvvásárlás mellé ajándékba jár a digitális változat is, így akkor és ott olvashatod a történetet, amikor kedved tartja 🙂

Kérlek vedd fel velem a kapcsolatot az alábbi elérhetőségek valamelyikén, hogy megbeszélhessük a dolgot:

Emailben a roland@abysan.com-on vagy Bitlovagok Discordon.

A digitális könyv megvásárlása

A Gooogle Play Store áruházból könnyedén hozzáférhető a könyv digitális formában. Mivel azt vallom, hogy a digitális dolgoknak olcsóbbaknak kell lenniük, mint a fizikai tárgyaknak, azért a Play Áruházból és az Apple Store-ból kedvezményesebb áron veheted meg a könyvet és olvashatod azt, igaz, így csak az általad befizetett összeg fele kerül csak hozzám.

A Google Play Book iOS alkalmazással Apple eszközökön is hozzáférhetsz a könyveidhez.

A fizikai könyvhöz több ajándék jár, így ha szereted fizikailag is birtokolni a könyveket, illetve szeretnél támogatni, akkor vedd fel velem a kapcsolatot a roland@abysan.com email címen.

Ha mégis csak a digitális változat érdekel, és személyesen tőlem vásárolsz, akkor DRM mentes, vagyis másolás védelem nélküli változatot kapsz.

Ingyenesen elérhető az első kötet

Ajándék 3D modell

Bármelyik változatot is választod, a fizikai könyvet vagy a digitális kiadást, VRM formátumban megkapod Rint, a főszereplő elf lányt ajándékba.

A VRM formátumnak hála ezt a modellt számtalan ingyenes 3D programban használhatod, mint például a VSeeFace vagy kis módosítással a VRChat-ben.

Ha a könyvet fizikai kiadásban vásárolod meg, akkor az első könyv utolsó oldalán, hátsó borítón megtalálod a fájl elérhetőségét.

Ha digitálisan vásároltad meg a könyvet, akkor, vedd fel velem a kapcsolatot, és a számla bemutatása után átküldöm neked Rint 🙂

 

Digitális változat

Tartalma
forint2990
  • 642 oldal
  • Ajándék Rin VRM avatar például Vtuberkedéshez vagy VRChathez
  • Egyedi Discord rang
  • E-mailben, személyesen tőlem vásárolva DRM mentes változatot kapsz

Megrendelnéd vagy csak kérdésed van?

Küldj emailt a roland@abysan.com címemre, és mindent megbeszélünk.

Megrendelés vagy érdeklődés - Az elérhetőséged pontosan add meg kérlek 🙂

Ezt szeretném: