In Focus:

Gáisz

Fantasy regény egy másik világba csöppent újságíró tollából

Kitőrt a háború.

A háború istenek ilyenkor dörzsölik a markuk, mások viszont az életükért küzdenek.
Egy háború ellenes politikai újságíró, Kászon nem szívesen foglalkozik a kérdéssel, ám amikor egy furcsa menekülttel akad össze az utcán, akkor azért elkezd érdeklődni arról, hogy honnan jött és mit csinál a magyar fővárosban.

Hamar kiderül, hogy a zavartan viselkedő lány egy másik világ szülötte, aki segítséget kérni jött a földi istenekhez, hogy a saját világának konfliktusát kezelni tudja.

Ha már így összefonódott Kászon sorsa a lányéval, megbízást kap az istenektől, hogy ő legyen a másik világ háborús tudósítója, Gáisz első újságírója.

660 oldalas Fantasy regény – 16+ korosztálynak

Vigyázat! – Erőszak, kínzás, szex 

 

A könyvről

A könyv a nyomdai leadás pillanatáig saját kézben tartott mű. Az írását az orosz-ukrán háború kirobbanása után kezdtem el, mivel eléggé megviselt a konfliktus ténye. Az utána következő több, mint fél évben pedig azon voltam, hogy egy kerek egész történet születhessen belőle.

A készülte során rengeteg kihívással kellett szembenéznem, ám szerencsére maga az írás egy számítógép segítségével könnyen megoldható volt. Ha elakadtam az alkotói folyamatokban, legjobb barátom mindig segített utat mutatni, így bizonyos ötletek neki köszönhetőek.

Az írás elején kigondoltam, hogy nem csak szövegesen, de képi világgal is megtámogatom a könyvet. Szerettem volna egy kis kevert látványt csempészni bele, a vázolt rajzok és a fotó szerű képek segítségével.

A könyvben minden az én művem, a tördelést is én végeztem, a nyomdát is én intéztem. Ennek többek között anyagi okai is vannak, a kéziratot se lektor, se szerkesztő, se senki nem látta. Így sajnos biztosan maradtak benne elgépelések, hibák. Ha ilyet találsz, kérlek jelezd nekem a roland@abysan.com email címen, hogy az esetleges későbbi kiadásokban ezt már javíthassam. A hibák jelzéséért egy nagyfelbontású digitális illusztrációt tudok felkínálni a könyvhöz készült képek közül.

Köszönöm, hogy érdeklődsz a történetem iránt és ne felejtsd el megnézni a többi munkám is, akár az azonos világban játszódó In Focus játékokat.

 

Az In Focus univerzum az emberek és az istenek különös kapcsolatára épül. Az első ebben a világban játszódó cím az In Focus: Synerva Visual Novel, ami interaktív történetként ismerteti meg az olvasóval a ókori görög, római és keleti istenekre épült kevert valóságot.

Egyéb Projektjeim

In Focus: Gáisz

Fantasy regény

In Focus: Timi

Készülő Visual Novel játék

In Focus: Synerva

Visual Novel játék

Anubis;ERROR

Animációs film

A regény elérhetősége

A fizikai könyv megvásárlása

Magánkiadásban lévő könyvről van szó, így a boltok polcain jelenleg nem fellelhető. Ha mégis érdeklődsz iránta, akkor jó hír, hogy velem közvetlenül felvéve a kapcsolatot, tőlem megvásárolhatod, így 100%-ban engem támogatsz 🙂

Minden fizikai könyvvásárlás mellé ajándékba jár a digitális változat is, így akkor és ott olvashatod a történetet, amikor kedved tartja 🙂

Kérlek vedd fel velem a kapcsolatot az alábbi elérhetőségek valamelyikén, hogy megbeszélhessük a dolgot:

Emailben a roland@abysan.com-on vagy Bitlovagok Discordon.

A digitális könyv megvásárlása

A Gooogle Play Store áruházból könnyedén hozzáférhető a könyv fizikai formában. Mivel azt vallom, hogy a digitális dolgoknak olcsóbbaknak kell lenniük, mint a fizikai tárgyaknak, azért a Play Áruházból kedvezményesebb áron veheted meg a könyvet és olvashatod azt.

A Google Play Book iOS alkalmazással ráadásul Apple eszközökön is hozzáférhetsz a könyveidhez.

A tartalom ugyanaz, az élmény viszont különböző lesz, így ha szereted fizikailag is birtokolni a könyveket, vedd fel velem a kapcsolatot a roland@abysan.com email címen.

Ajándék 3D modell

Bármelyik változatot is választod, a fizikai könyvet vagy a digitális kiadást, VRM formátumban megkapod Rint, a főszereplő elf lányt ajándékba. 

A VRM formátumnak hála ezt a modellt számtalan ingyenes 3D programban használhatod, mint például a VSeeFace vagy kis módosítással a VRChat-ben.

Ha a könyvet fizikai kiadásban vásárolod meg, automatikusan megkapod a nyers VRM fájlt, ha digitálisan, vedd fel velem a kapcsolatot, és a digitális számla bemutatása után átküldöm neked Rint 🙂