In Focus:

Visual Novel 

Látványregény játékok

 

In Focus: Synerva

Synerva egy áltagos, de népszerű videojáték streamer lány, aki éppen a másnapi randijára készül.

Eredetileg egy japán Visual Novel versenyre készült alkotás, egy másik, az eredeti és első In Focus játékötletem előzménye. Ez egyben az első befejezett Visual Novel játékom.

Játékidó nagyjából 20 perc, ingyenesen játszható böngészőből, vagy letöltve.

In Focus: Timi

Készülő Visual Novel játék, ami egy középiskolás lányról szól, aki képes a természetfelettivel kapcsolatba kerülni.

Egyéb Projektjeim

In Focus: Gáisz

Fantasy regény

In Focus: Timi

Készülő Visual Novel játék

In Focus: Synerva

Visual Novel játék

Anubis;ERROR

Animációs film

A regény elérhetősége

A fizikai könyv megvásárlása

Magánkiadásban lévő könyvről van szó, így a boltok polcain jelenleg nem fellelhető. Ha mégis érdeklődsz iránta, akkor jó hír, hogy velem közvetlenül felvéve a kapcsolatot, tőlem megvásárolhatod, így 100%-ban engem támogatsz 🙂

Minden fizikai könyvvásárlás mellé ajándékba jár a digitális változat is, így akkor és ott olvashatod a történetet, amikor kedved tartja 🙂

Kérlek vedd fel velem a kapcsolatot az alábbi elérhetőségek valamelyikén, hogy megbeszélhessük a dolgot:

Emailben a roland@abysan.com-on vagy Bitlovagok Discordon.

A digitális könyv megvásárlása

A Gooogle Play Store áruházból könnyedén hozzáférhető a könyv fizikai formában. Mivel azt vallom, hogy a digitális dolgoknak olcsóbbaknak kell lenniük, mint a fizikai tárgyaknak, azért a Play Áruházból kedvezményesebb áron veheted meg a könyvet és olvashatod azt.

A Google Play Book iOS alkalmazással ráadásul Apple eszközökön is hozzáférhetsz a könyveidhez.

A tartalom ugyanaz, az élmény viszont különböző lesz, így ha szereted fizikailag is birtokolni a könyveket, vedd fel velem a kapcsolatot a roland@abysan.com email címen.

Ajándék 3D modell

Bármelyik változatot is választod, a fizikai könyvet vagy a digitális kiadást, VRM formátumban megkapod Rint, a főszereplő elf lányt ajándékba. 

A VRM formátumnak hála ezt a modellt számtalan ingyenes 3D programban használhatod, mint például a VSeeFace vagy kis módosítással a VRChat-ben.

Ha a könyvet fizikai kiadásban vásárolod meg, automatikusan megkapod a nyers VRM fájlt, ha digitálisan, vedd fel velem a kapcsolatot, és a digitális számla bemutatása után átküldöm neked Rint 🙂