In Focus:

Visual Novel 

Látványregény játékok

 

In Focus: Synerva

Synerva egy áltagos, de népszerű videojáték streamer lány, aki éppen a másnapi randijára készül.

Eredetileg egy japán Visual Novel versenyre készült alkotás, egy másik, az eredeti és első In Focus játékötletem előzménye. Ez egyben az első befejezett Visual Novel játékom.

Játékidó nagyjából 20 perc, ingyenesen játszható böngészőből, vagy letöltve.

Focus Historia: Médium

Készülő Visual Novel játék, ami egy középiskolás boszorkányról szól, akit megbíztak egy új, a természetfeletti dolgokkal a jövőben foglalkozni fogó isten kiképzésével. 

Egyéb Projektjeim

In Focus: Gáisz

Fantasy regény

In Focus Historia: Médium

Készülő Visual Novel játék

In Focus: Synerva

Visual Novel játék

Anubis;ERROR

Animációs film

A regény elérhetősége

A fizikai könyv megvásárlása

Magánkiadásban lévő könyvről van szó, így a boltok polcain jelenleg nem fellelhető. Ha mégis érdeklődsz iránta, akkor jó hír, hogy velem közvetlenül felvéve a kapcsolatot, tőlem megvásárolhatod, így 100%-ban engem támogatsz 🙂

A könyv ára 5500 ft, ami ennyi is marad, ha tudunk személyesen találkozni. Ha ez nem megoldható, akkor körülbelül 2000 ft postaköltséggel érdemes számolni.

Minden fizikai könyvvásárlás mellé ajándékba jár a digitális változat is, így akkor és ott olvashatod a történetet, amikor kedved tartja 🙂

Kérlek vedd fel velem a kapcsolatot az alábbi elérhetőségek valamelyikén, hogy megbeszélhessük a dolgot:

Emailben a roland@abysan.com-on vagy Bitlovagok Discordon.

A digitális könyv megvásárlása

A Gooogle Play Store áruházból könnyedén hozzáférhető a könyv digitális formában. Mivel azt vallom, hogy a digitális dolgoknak olcsóbbaknak kell lenniük, mint a fizikai tárgyaknak, azért a Play Áruházból és az Apple Store-ból kedvezményesebb áron veheted meg a könyvet és olvashatod azt, igaz, így csak az általad befizetett összeg fele kerül csak hozzám.

A Google Play Book iOS alkalmazással Apple eszközökön is hozzáférhetsz a könyveidhez.

A fizikai könyvhöz több ajándék jár, így ha szereted fizikailag is birtokolni a könyveket, illetve szeretnél támogatni, akkor vedd fel velem a kapcsolatot a roland@abysan.com email címen.

Ha mégis csak a digitális változat érdekel, és személyesen tőlem vásárolsz, akkor DRM mentes, vagyis másolás védelem nélküli változatot kapsz.

Ingyenesen elérhető az első kötet

Ajándék 3D modell

Bármelyik változatot is választod, a fizikai könyvet vagy a digitális kiadást, VRM formátumban megkapod Rint, a főszereplő elf lányt ajándékba.

A VRM formátumnak hála ezt a modellt számtalan ingyenes 3D programban használhatod, mint például a VSeeFace vagy kis módosítással a VRChat-ben.

Ha a könyvet fizikai kiadásban vásárolod meg, akkor az első könyv utolsó oldalán, hátsó borítón megtalálod a fájl elérhetőségét.

Ha digitálisan vásároltad meg a könyvet, akkor, vedd fel velem a kapcsolatot, és a számla bemutatása után átküldöm neked Rint 🙂

 

Digitális változat

Tartalma
forint2990
  • 642 oldal
  • Ajándék Rin VRM avatar például Vtuberkedéshez vagy VRChathez
  • Egyedi Discord rang
  • E-mailben, személyesen tőlem vásárolva DRM mentes változatot kapsz

Megrendelnéd vagy csak kérdésed van?

Küldj emailt a roland@abysan.com címemre, és mindent megbeszélünk.

Megrendelés vagy érdeklődés - Az elérhetőséged pontosan add meg kérlek 🙂

Ezt szeretném: